Bemutatkozás - Kovács Szerelvény Kft.

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Bemutatkozás

             
Engedje meg, hogy bemutatkozzam: a nevem Kovács-Suha Ivett, a Kovács Szerelvény Kft. ügyvezetője. Társaságunk üzemelteti 2013. április 15. óta Újpesten, a Megyeri út 15/c. sz. alatt található szerelvényboltot, mely üzlethelyiségben már több mint 20 éve működik ezzel a profillal kiskereskedelmi egység. Üzletünket családi vállalkozásként működtetjük ennek megfelelő családias légkörben, barátságos, szakszerű kiszolgálással várjuk az immár évtizedek óta hűséges törzsvásárlóinkat és minden kedves érdeklődőt egyaránt, kiegészítve a csak kisvállalkozásokra jellemző rugalmassággal az ügyféligények kielégítése terén.
 
(Tevékenységünk )
 
Az üzlet áprilisi (újra) nyitása óta a termékválasztékunkat jelentősen kibővítettük.
 
Immár a hagyományos víz-, gáz- és fűtésszerelési anyagokon, segédanyagokon, szerszámokon, szanitereken, felszereléseken és berendezéseken – mint pl. a horganyzott, PVC és réz csövek,  valamint, idomok, csapok, csaptelepek  és azok alkatrészei. Radiátorok, lefolyó csövek, idomok (PVC,KG,PE) stb.
 
Ezen kívül a mai kor igényeinek maximálisan megfelelő legmodernebb technológiákat képviselő anyagok ( gázszivárgás jelző, CO jelző-riasztó, szoba termosztátok ) is megtalálhatók a bolt választékában. Megtalálható továbbá még a - teljesség igénye nélkül ­–  Saunier Duval kondenzációs gázkazánjai, Baxi turbó és kombi cirkói, ötrétegű alubetétes műanyag csövek, Hepworth csövek és fittingek, Aquatherm csövek és idomok illetve az ún. press-es idomok (mind az „U” mind pedig a „TH” rendszerekhez), melyekhez szerszámkölcsönzés szolgáltatást is nyújtunk. Boltunk választékát kibővítettük továbbá a kerti automatikus öntözőrendszerek megvalósításához szükséges Hunter, RainBird és Cepex termékek teljes palettájával (öntözőfejek, csövek, vezérlők, mágnes szelepek, stb.).
 
Tekintse meg árlistáinkat honlapunkon és utána győződjön meg személyesen is üzletünk széles választékáról munkatársaink szakértelméről, látogasson el hozzánk a Megyeri útra!
 
 
Amit nem talál meg üzletünkben rövid határidővel beszerezzük!
 
Ha szállítási gondja van Budapest területén - előzetes egyeztetés után - kiszállítjuk!
Tevékenységi körünkhöz hozzátartoznak már a következők;
  • Szaniterek ( mosdók, mosogatótálcák ) kilyukasztása a megfelelő helyen!
  • Nálunk vásárolt horganyzott csövek méretre vágása mellett, ( megfelelő dijjazás ellenében 500.-Ft ) menetet is vágunk rá!
  • GEBO bordáscső méretrevágása és hollandival való ellátása utáni peremezést is elvégezzük!
Tekintse hát meg árúkínálatunkat, árlistáinkat a honlapunkon és utána  győződjön meg személyesen is üzletünk széles választékáról, munkatársaink  szakértelméről. Forduljon bizalommal Berecz Tibor kollégánkhoz, aki több éves szakmai tapasztalattal rendelkezik. Látogasson el hozzánk a Megyeri útra!
SOK SZERETETTEL VÁRJUK MINDEN KEDVES VÁSÁRLÓNKAT!
                  
 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz